Door allerhande beperkingen hebben velen het wat moeilijker om zich te verplaatsen. Daarom bieden wij een oplossing op maat. Wij vervoeren met onze aangepaste voertuigen zowel jongere en oudere mensen met een beperking, als zorgbehoevende ouderen.

Link 58 heeft sinds de oprichting in mei 2009 heel wat ervaring opgebouwd. We zijn gestart als ondersteuning voor het woonzorgcentrum Sint-Vincentius, het dagcentrum De Kim en de assistentiewoningen Hof Ter Linden. Door deze historiek voelen we goed aan hoe mensen uit deze doelgroep veilig kunnen worden vervoerd én begeleid. Zo kan je met Link 58 boodschappen doen, op doktersconsultatie gaan, op familiebezoek, enz. We richten ons tot inwoners van Ardooie, Koolskamp en randgemeenten. We rijden elke dag behalve op zon- en feestdagen, zowel zittend als rolwagenvervoer. Er is steeds overleg mogelijk om buiten de normale werkuren van 8u tot 18u te helpen.

Onze ‘Link’ staat voor de verbondenheid met wie behoefte heeft aan meer mobiliteit uit noodzaak of om er gewoon even tussenuit te zijn.  ‘58’ verwijst naar ons huisnummer in de Kortrijksestraat te Ardooie.

De verplaatsingstijd wordt betaald met dienstencheques. De kilometers worden aangerekend aan 0,50 € per kilometer. Indien nodig adviseren we bij de aanvraagprocedure voor de dienstencheques.

Hartelijke ontmoetingen zijn dé lichtgevende momenten waartoe Link 58 graag een steentje bijdraagt. Droomt u er al langer van om een vriend of familielid een warm bezoek te brengen ?  Geef ons dan zeker een seintje en wij brengen u er met veel plezier naartoe.

Onze chauffeurs staan graag voor u klaar. Als medewerker van Link 58 staan we klaar om ons met veel goesting in te zetten in dienst van al onze klanten.

Uitgaan, mensen ontmoeten, elkaar verstaan. Eerst een rit bestellen en dan de chauffeur mijn verhaal vertellen. Altijd alert, steeds een helpende hand. Het vervoer met een (h)echte band (A.B.)